Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Έρχεται Σιδηρά Κυρία στην κορυφή της ΜΙΤ



Vatan 1/12/2008

Η Α.G., η οποία χαρακτηρίζεται ως Σιδηρά Κυρία της ΜΙΤ, κατά το παρελθόν είχε και άλλους τίτλους όπως «η πρώτη γυναίκα Περιφερειάρχης της Υπηρεσίας» και «η πρώτη γυναίκα Υποδιοικητής της Υπηρεσίας».

Η A.G. είχε λάβει μέρος και στην ομάδα, η οποία ανέκρινε τον Οτζαλάν στο Ιμραλί, τους δε τελευταίας 6 μήνες ασκεί καθήκοντα ως Υποδιοικητής, υπεύθυνη για τις επιχειρήσεις. Λέγεται ότι ο νυν Διοικητής της ΜΙΤ Εμρέ Τανέρ, που συμπλήρωσε το όριο ηλικίας και του οποίου η θητεία έχει ήδη παραταθεί δυο φορές, κατά πάσα πιθανότητα θα συνταξιοδοτηθεί το Μάρτιο και στη θέση του θα αναλάβει η A.G., η οποία είναι το νούμερο δυο της εν λόγω Υπηρεσίας.

Το θέμα θα συζητηθεί πρώτα στο ΣΕΑ στις συνόδους, που θα γίνουν το Δεκέμβριο ή το Φεβρουάριο, και, αφού εξασφαλισθεί και η έγκριση του Προέδρου Γκιούλ, θα μπορέσει η νέα Διοικητής να αναλάβει τα καθήκοντά της.

Η ηλικία της νέας Διοικητού δίνει το περιθώριο παραμονής της στη θέση αυτή για αρκετά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.