Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Οι ΗΠΑ δεν μας τα πούλησαν. Τα παίρνουμε από τη Ρωσία


Vatan 
(22/12/2008)


Οι ΗΠΑ δεν μας τα πούλησαν. Τα παίρνουμε από τη Ρωσία

Η Άγκυρα, η οποία είχε χτυπήσει την πόρτα των ΗΠΑ για να αγοράσει επιθετικά ελικόπτερα Cobra και Super Cobra, αλλά πήρε αρνητική απάντηση, τώρα στράφηκε προς τη Ρωσία. Αποφασίστηκε, μέχρι να αρχίσει η χρησιμοποίηση των επιθετικών ελικοπτέρων Α-129, που θα παραχθούν μαζί με την Ιταλία, να αγοραστούν από τη Ρωσία επιθετικά ελικόπτερα Τύπου Mi-28. Για τα λίγο χρησιμοποιημένα ελικόπτερα θα καταβληθεί το ποσό του 1 δις. δολαρίων.


Internethaber 
(22/12/2008)

Ο στρατός έχει φθάσει στο σημείο μηδέν

Συνεχίζεται με όλη την έντασή της η επιχείρηση που ξεκίνησαν οι δυνάμεις ασφαλείας στη ΝΑ περιοχή, ενώ δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί στην περιοχή των συνόρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις επιχειρήσεις που διεξάγονται στις περιοχές Σίρνακ, Χακκιάρι και Τούντζελι, λαμβάνουν μέρος χιλιάδες εκπαιδευμένοι στρατιώτες. Ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση που άρχισε στις 21 Δεκεμβρίου στο όρος Κάτο, προωθήθηκαν ειδικές δυνάμεις από το Ντιγιάρμπακιρ στην περιοχή των συνόρων. Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται στα όρη Γκαμπάρ, Τζούντι, Ναμάζ και Κάτο με την υποστήριξη πολεμικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων.

Το σύνολο των ειδικών μονάδων της Στρατοχωροφυλακής του Ντιγιάρμπακιρ μεταφέρθηκε στο Όρτακιοϊ του Ουλούντερε, που βρίσκεται στο μηδενικό σημείο των συνόρων με το Β. Ιράκ. Οι δυνάμεις ασφαλείας θέλουν να καταφέρουν χτύπημα στην τρομοκρατική οργάνωση του ΡΚΚ, πριν χειροτερέψουν οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή. Για την επιχείρηση κινητοποιήθηκαν προς την περιοχή και δυνάμεις καταδρομών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.