Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Αιματηρή Αλήθεια / Bloody Truth


Κυκλοφόρησε το βιβλίο «Αιματηρή Αλήθεια / Bloody Truth»

Κυκλοφόρησε το βιβλίο «Αιματηρή Αλήθεια-Bloody Truth». Πρόκειται για ένα δίγλωσσο βιβλίο, στην ελληνική και αγγλική, στο οποίο αναφέρονται τα πραγματικά γεγονότα για την Κύπρο «από πριν από το 1950 μέχρι και σήμερα», όπως τεκμηριώνονται μέσα από αυθεντικά έγγραφα:

- του Βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών (του Foreign Office), 
- της Ελλαδικής και Κυπριακής Υπηρεσίας Πληροφοριών, 
- της Αστυνομίας της Τουρκίας, 
- των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών, 
- των κατά καιρούς Βρετανών Πρεσβευτών στην Άγκυρα και Βρετανών Κυβερνητών την Κύπρο (ιδιαίτερα του σερ Χιού Φουτ, 1957-1960), 
- του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, 
- των κυβερνήσεων Ελλάδας και Κύπρου, 
- της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, 
- των αρχείων των Βρετανικών Υπουργείων Άμυνας, Αεροπορίας και Κοινοπολιτείας,  

καθώς και από έγκριτα δημοσιεύματα, αυθεντικές συνεντεύξεις και προσωπικές εκδόσεις Ελλήνων, Άγγλων και Τούρκων συγγραφέων.

Είναι γεγονός, ότι αυτό το ντοκουμέντο θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει προ 10ετιών (συγκεκριμένα κατά την 10ετία του ’60), όταν η Τουρκία -υποστηριζόμενη από την Μ. Βρετανία- άρχισε μια πρωτοφανή σε ψεύδη Προπαγάνδα, ότι δήθεν «οι Έλληνες της Κύπρου σχεδίαζαν την εθνοκάθαρση και τον αφανισμό των Τούρκων της Κύπρου», γι’ αυτό και η Τουρκία «όφειλε να προστατεύσει δήθεν την μειονότητα των Τουρκοκυπρίων».

Με αυτό το βασικό ΨΕΜΑ ως κύριο σημείο αναφοράς και προπαγάνδας και, ακριβώς, λόγω της έλλειψης αντίδρασης και διεθνούς διάψευσης εκ μέρους των Ελλήνων, οι Τουρκία -πάντα υποστηριζόμενη από την Αγγλία- δημιούργησε την παράνομη, τρομοκρατική Οργάνωση ΤΜΤ, εγκλώβισε δια της βίας τους Τ/κ σε θυλάκους, άρχισε να απειλεί / να καίγει / να λεηλατεί και να σφάζει αδιακρίτως Τ/κ και Ε/κ που αντιστέκονταν στην ταχτική της για επανάκτηση της Κύπρου (όπως την είχαν πείσει να επιδιώξει οι Άγγλοι) και τελικά, με αφορμή το Προδοτικό Πραξικόπημα, εισέβαλαν στο Νησί το ’74 με όλα τα επακόλουθα.

Επειδή, όλες αυτές οι -αιματηρές πραγματικά- αλήθειες δεν λέχθηκαν ποτέ, αλλά αντίθετα τώρα και ένα χρόνο τα ψέματα της Τουρκίας υιοθετήθηκαν και από πολλούς δικούς μας (που προσπαθούν να πείσουν και όλους εμάς), αυτό το Βιβλίο-ντοκουμέντο εκδόθηκε τώρα, τεκμηριώνει την ιστορική αλήθεια, αρχίζει αμέσως να διοχετεύεται εκεί που πρέπει στην Κύπρο και διεθνώς και έχει συγκεκριμένο στόχο:

«Την καθολική διαφώτιση και αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ για την πρόσφατη ιστορία και των δεινών της Κύπρου, με κύριο αποδέχτη την Νέα Γενιά και όχι μόνο.» 

1 σχόλιο:

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.