Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Εάν αναγνωρίσετε την Αμπχαζία, θα αναγνωρίσουμε την «ΤΔΒΚ»


Yeni Şafak (17/9/2009)

Η αναφορά του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Ιβανόφσκι, «εάν η Τουρκία αναγνωρίσει τη Νότια Οσετία και την Αμπχαζία, τότε και η Ρωσία θα αναγνωρίσει την ΤΔΒΚ», αντιμετωπίστηκε θετικά από την Αμπχαζία, την “ΤΔΒΚ” και την Τουρκία. Όσον αφορά το θέμα αυτό, ο ΥΠΕΞ της Αμπχαζίας, Σάμπα, ανέφερε ότι είναι ενήμερος της κατάστασης και ότι μια τέτοια ενέργεια θα είναι προς το συμφέρον τους. Ο “πρωθυπουργός” της “ΤΔΒΚ”, Έρογλου, για το ίδιο θέμα είπε: «Η αναγνώριση της ΤΔΒΚ θα είναι προς το συμφέρον μας, ενώ θα αποτελέσει και μια απόφαση, η οποία θα ενισχύσει τη θέση μας στην τράπεζα των συνομιλιών. Πρώτα ο Θεός, μακάρι αυτό να είναι αλήθεια».

1 σχόλιο:

  1. Φυσικά. Όσο περνάει ο χρόνος και με δεδομένη την ελληνική διπλωματική ακινησία, οι εξελίξεις θα αποβούν σε βάρος της Κύπρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.