Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Στο Μόναχο η σύνοδος του κουαρτέτου για τη Μέση Ανατολή

Το κουαρτέτο για τη Μέση Ανατολή (ΗΠΑ, ΕΕ, ΟΗΕ και Ρωσία) θα συνέλθουν στις 5 Φεβρουαρίου στο Μόναχο για να εξετάσουν τρόπους για την επανέναρξη των ισραηλοπαλαιστινιακών διαπραγματεύσεων ανακοινώθηκε σήμερα από την εκπρόσωπο της επικεφαλής της Εξωτερικής Πολιτικής της ΕΕ, Κάθριν Άστον.

«Οπως πρότεινε την περασμένη εβδομάδα η κ. Άστον, το κουαρτέτο θα συνέλθει στις 5 Φεβρουαρίου στο Μόναχο στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου για την ασφάλεια που θα διεξαχθεί στη γερμανική αυτή πόλη» ανέφερε η Μάγια Κοσίγιαντσικ.

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι-Μουν, η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ θα μετάσχουν στη σύνοδο μαζί με την κ. Αστον, προσέθεσε η ίδια πηγή.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.