Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ "HURRIYET" ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ "BILD" ΒΛΕΠΟΥΝ. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


ΤΗΝ Κυριακή 29/5/11 η τουρκική HURRIYET αναδημοσίευσε άρθρο της γερμανικής εφημερίδας BILD που αναφέρεται στη πρόσφατη έκθεση της CIA η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ προειδοποιεί πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Ελλάδα. Η CIA πρόσφατα συνέταξε μια έκθεση σχετικά με την Ελλάδα όπου και δημοσίευσε. Σύμφωνα λοιπόν με αυτή υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Ελλάδα με βασική αιτία (σύμφωνα πάντα με την έκθεση της CIA και τα δημοσιεύματα των BILD & HURRIYET) τα σκληρά μέτρα λιτότητας και τη δεινή οικονομική κατάσταση όπου έχει περιέλθει η χώρα.


Στα δημοσιεύματα αναφέρεται η γενικότερη άρνηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης να συνεργαστούν με τη σημερινή κυβέρνηση καθώς και να συναινέσουν στα νέα μέτρα που έχουν υπογραφεί από τη Τρόικα με τη προϋπόθεση εφαρμογής τους σαν απαραίτητο κριτήριο ώστε να λάβουμε τη 5η δόση του δανείου. Παράλληλα τα δημοσιεύματα αναφέρουν την άρνηση της Ολλανδίας στο να δοθεί νέα δόση δανείου στην Ελλάδα ενώ δεν παραλείπουν να τονίσουν πως τη τρέχουσα περίοδο έχουν ξεκινήσει μαζικές ιδιωτικοποιήσεις κρατικών επιχειρήσεων.
Στο άρθρο επισημαίνεται και το εξωφρενικό σενάριο να φτάσει η Ελλάδα να πουλάει νησιά της ώστε να αποπληρώσει τα χρέη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.