Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Βίντεο με τον Σάιφ αλ Ισλάμ Καντάφι μετέδωσε το δίκτυο Arrai

Το τηλεοπτικό δίκτυο Arrai μετέδωσε σήμερα βίντεο, που φέρει ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου, στο οποίο παρουσιάζεται, σύμφωνα με το ίδιο, ο γιος του Μουάμαρ Καντάφι, Σάιφ Αλ Ισλάμ, να εμψυχώνει τις δυνάμεις του σε ένα από τα τελευταία προπύργια του πρώην ισχυρού άνδρα της Λιβύης.

«Η γη αυτή είναι η γη των προγόνων σας. Μην την παραδώσετε», φώναζε ο Σάιφ αλ Ισλάμ σε ένα πλήθος υποστηρικτών του σε τοποθεσία που δεν διευκρινίστηκε, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε το Arrai.

Ο Σάιφ Αλ Ισλάμ δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τότε που οι αντικαθεστωτικοί πήραν τον έλεγχο της Τρίπολης τον Αύγουστο. «Αδέλφια πρέπει να μπείτε στην Τρίπολη σήμερα με τη βία», προσέθετε στο βίντεο αυτό ο Σάιφ αλ Ισλάμ, ο οποίος κρατούσε αυτόματο όπλο και φορούσε στρατιωτική στολή. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατή η επαλήθευση του βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.