Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια για την παρουσίαση του βιβλίου του Μάνου Ηλιάδη στη Λευκωσία





Στα πλαίσια της προσπάθειας του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια να ενημερώνεται ο Κυπριακός Λαός για κάθε πτυχή που αφορά το Κυπριακό και μέσα από την ενημέρωση να μπορεί να αμυνθεί έναντι του εχθρού που ευρίσκεται εντός των πυλών, διοργάνωσε σε συνεργασία με το Κυπριακό Κέντρο Μελετών ( ΚΥΚΕΜ ) την παρουσίαση του Β΄ Τόμου του βιβλίου του Μάνου Ηλιάδη, «Η Μυστική Δράση των Τούρκων στην Ελλάδα και η Σύγχρονη ΜΙΤ».

Το βιβλίο παρουσίασαν οι Χρίστος Ιακώβου, Διευθυντής του ΚΥΚΕΜ και ο Ελλαδίτης Σάββας Καλεντερίδης, Εκδότης και στρατιωτικός αναλυτής. Τρομερές οι αποκαλύψεις μέσα από την έρευνα του συγγραφέα, οι οποίες πρέπει να ανησυχούν τον καθένα και θέτουν το Κράτος έναντι σοβαρών ευθυνών. Από την άλλη, ουσιαστικό είναι το συμπέρασμα που εξάγεται μέσα απο το περιεχόμενο του βιβλίου ότι οι αρμόδιες Κρατικές υπηρεσίες πράγματι επαγρυπνούν και έχουν επιτυχίες, οι οποίες όμως εξανεμίζονται και ο τόπος παραμένει ανοχύρωτος ως αποτέλεσμα της πολιτικής και διπλωματικής διαχείρισης των επιτυχιών των Υπηρεσιών που γίνεται από τους πολιτικούς. Είναι καιρός το Κράτος να λειτουργήσει σωστά και να δώσει την αναγκαία θωράκιση ενάντια στον εχθρό. Μια συναφής πτυχή είναι και η ανάγκη για επανατοποθέτηση του Κυπριακού στη σωστή του βάση και η υιοθέτηση πραγματικά αντικατοχικής πολιτικής η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των εχθρικών ενεργειών των Τουρκικών Υπηρεσιών.




Απο το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
«ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ »
Αγίου Ιωάννη 7, Στρόβολος
Τ.Θ. 23940, 1687
Λευκωσία – Κύπρος
Τηλ. 22-668464 , Φαξ 22-668882
e-mail: adouloti.kerinia@cytanet.com.cy
website:http://adoulotikerinia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.