Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ισραηλινή ταξιδιωτική οδηγία κατά της Τουρκίας

Το Ισραήλ συμβούλευσε σήμερα τους υπηκόους του να μη μεταβαίνουν στην Τουρκία επικαλούμενο τον κίνδυνο επιθέσεων κατά ισραηλινών στόχων, ανακοίνωσε το Γραφείο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

«Τρομοκράτες έχουν την πρόθεση να εκτελέσουν επιθέσεις κατά ισραηλινών, ή εβραϊκών στόχων στην Τουρκία εντός των προσεχών ημερών», προειδοποιεί το Γραφείο σε ανακοίνωσή του. «Συμβουλεύουμε λοιπόν να αποφεύγονται οι επισκέψεις στην Τουρκία», τονίζεται στο ίδιο κείμενο.

Η τελευταία προειδοποίηση του Γραφείου Αντιτρομοκρατίας σχετική με την Τουρκία χρονολογείται από την περίοδο έντασης ανάμεσα στις δύο χώρες που ακολούθησε τα γεγονότα της αιματηρής επέμβασης Ισραηλινών καταδρομέων κατά του διεθνούς στολίσκου για τη Γάζα, τον Μάιο του 2010.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.