Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Αίγυπτος: Νεκρός στρατιώτης από συγκρούσεις στη χερσόνησο του Σινά

Ένας Αιγύπτιος στρατιώτης σκοτώθηκε στη διάρκεια συγκρούσεων με ένοπλους άνδρες στη χερσόνησο του Σινά, όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος του αιγυπτιακού στρατού.
Ο στρατιώτης τραυματίστηκε θανάσιμα στη διάρκεια ανταλλαγής πυρών μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και ενόπλων στο βόρειο Σινά, κοντά στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε ο συνταγματάρχης Άχμεντ Μοχάμεντ Άλι στην κρατική τηλεόραση.
Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, ο στρατιώτης, που είχε τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα, υπέκυψε μόλις μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Καΐρου.
Νωρίτερα σήμερα ισλαμιστές είχαν εξαπολύσει επίθεση με ρουκέτες εναντίον του αρχηγείου των υπηρεσιών ασφαλείας στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου του Σινά, προκαλώντας συγκρούσεις, από τις οποίες τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.